A MÁRCIUS 16.-I HÉTTŐL HATÁROZATLAN IDEIG NEM NYITUNK KI

Folyamatosan nyomon követve a kialakult járványügyi helyzetet, hosszas mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy jövő héttől határozatlan ideig nem nyitunk ki.

A nyilvánalóan nem könnyű döntést azért hoztuk meg, mert ezt tartjuk a mindannyiunk számára legjobb és felelős lépésnek. A gépeket az elmúlt napokban alkoholos oldattal mostuk le és kézfertőtlenítőt is kihelyeztünk, de teljes védelmet csak drasztikusabb lépéssel tudunk nyújtani. Úgy gondoljuk, a működés felfüggesztése most mindannyiunk közös érdeke.

Nyilván sejtitek, hogy mi sem így képzeltük el a közelgő hatodik születésnapunkat, de az élet néha felülírja a várakozásokat. Megpróbáljuk ebből is kihozni, amit lehet. Nagyon szeretnénk például, ha a munka ez idő alatt sem állna le: talán most juthat időnk olyan nagyjavítások és egyéb munkák elvégzésére, amelyekre az elmúlt időszakban nem volt lehetőségünk. Szeretnénk ezen felül, ha már személyesen nem is tudunk, a Facebook-on továbbra is kapcsolatban maradni Veletek. <3

Mondanunk sem kell, hogy folyamatosan figyelni fogjuk az események alakulását, hogy azonnal újra nyithassunk, amikor az idő erre elérkezik. Ezen a hétvégén még változatlan nyitvatartással várunk Benneteket, (csak 100 főig természetesen.)

Végezetül, ahogyan már máskor is elmondtuk, rengeteg szeretetet és törődést kaptunk az elmúlt 6 évben tőletek, ez sokat segít nekünk most is. Vigyázzatok nagyon magatokra, szigorúan tartsátok be az egészségügyi előírásokat! Remélhetőleg mielőbb újra találkozhatunk - mi alig várjuk!