mylordtrain

ARCADIA ÉS MYLORD: ÚJABB INFÓK A JEGYEKRŐL, PROGRAMOKRÓL

Ahogy már ígértük, folyamatosan osztunk majd meg itt Veletek infókat a rendezvénnyel kapcsolatban a szeptemberi időpontig. Mivel azonban az elmúlt napokban sok kérdést kaptunk, néhányra szeretnénk ezek közül gyorsan reagálni.

Az első: péntek és szombat lesz a 2 ‘Mylord-nap’, ekkor találkozhattok majd Jeffrey Holland-del és a többiekkel. Mindkét napon 400-400 ülőhely áll rendelkezésre a rajongók számára. Ezekhez helyfoglalási sorrendben lehet majd hozzájutni, azaz, az első 800 Arcadia jegyvásárló biztosíthatja így ülőhelyét a színpad előtt. Az online jegyvásárlás kezdetét előre be fogjuk jelenteni, valószínűleg júniusban indulunk, ha előbb sikerül, arról is szólunk természetesen). A felnőtt Arcadia jegyár egységesen 5000, az ifjúsági belépő 3500 ft lesz majd.

Mivel az Arcadia immár hagyományosan Közép-Európa legnagyobb játéktermi nosztalgia kiállítása, a helyszínen természetesen flipperek, videójáték kabinetek és retró játékkonzolok is lesznek a több mint 300 gép között. Körülbelül 50 olyan masinát is elhozunk, amelyet eddig nem állítottunk ki, ezek közül több kifejezetten gyerekeknek készült (de persze felnőttek is játszhatnak vele). A programokkal, időpontokkal kapcsolatban részletes posztokkal jövünk a későbbiekben, de azt már most elmondjuk, hogy szombaton és vasárnap a Vasúttörténeti Park egyébként fizetős szolgáltatásainak (pl. vasút, hajtány, gőzmozdony) igénybe vétele is benne lesz a jegyárban.

Ahogy már említettük, ha valaki meggondolná magát, augusztus 31-ig indoklás nélkül visszaválthatóak a jegyek, de bármilyen esetleges programbeli változás esetén ezután is visszaváltjuk azokat.
Szeretettel várunk Benneteket az Arcadián! 🙂

https://www.facebook.com/events/278264086503830/