ELŐRE A MÚLTBA! - 5. RÉSZ

BEPILLANTÁS A VARÁZSLATOK VILÁGÁBA: 2021-BEN ISMÉT ARCADIA JÁTÉKTERMI KIÁLLÍTÁS!!!

3 felejthetetlen nap az egész család számára.

Az elsőre 2000-en jöttek el. A másodikra 3000-en, a harmadikra és negyedikre még többen. Ezt már tényleg ne hagyd ki… 🙂 Csillagpor, gyermekkor és varázslat: 2021-ben ismét visszatér az ARCADIA!

Idén új helyre, a Vasúttörténeti Parkba költözünk! Az új helyszín a Dürer Rendezvényházhoz képest számos előnyt biztosít, mind a bel és kültéri programlehetőség, mind a kihasználható alapterülelet szempontjából. És mi nagyon szeretnénk maximálisan ki is használni ezeket a lehetőségeket…

Magyar Vasúttörténeti Park Budapest, XIV. kerület, Tatai út 95.

Időpont: 2021. április 23-25.

A RENDEZVÉNYRE VÁRJUK A MÁIG NÉPSZERŰ BRIT TELEVÍZIÓS SOROZAT, A ‘CSENGETETT, MYLORD?’ SZTÁRJAIT IS. A KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓRA PÉNTEKI ÉS SZOMBATI NAPOKON KERÜL MAJD SOR.

AHOGY MINDIG ELMONDJUK, AZ ARCADIÁRA JÖJJÖN MINDENKI, AKI…

… még nem látta Európa legnépszerűbb arcade játék kiállítását, a Flippermúzeumot, de azért szívesen visszaugrana pár évtizedet az időben. (Újra megidézzük, többek között, a 80-as éveket, a csodavárás idejét, amikor már volt Music Television és még voltak házibulik – ráadásul a kettő együtt ütött igazán).
… már járt a múzeumban, de valami még ennél is grandiózusabbra vágyik, ahol most ráadásul vasúttörténeti érdekességeket is kipróbálhat,
… szereti az olyan rendezvényeket, ahol a több ezer látogató ellenére is családias a hangulat,
… értékeli az olyan kiállításokat, ahol 350-nél is több, a játéktermek fénykorából származó géppel játszhat napestig.

Csakúgy mint eddig, idén is lesznek különlegességek, szívünkhöz nőtt gyerekkori kedvencek és igazi régiségek.