191101-193-KZ

JEGYVÁSÁRLÁS AZ ARCADIÁRA – INDOKLÁS NÉLKÜLI PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIÁVAL!

Bevalljuk, nem akartunk erről külön posztot írni, hiszen magától értetődőnek gondoljuk: ha esetleg egy rendezvény elmaradna, a vásárló pénze visszajár.

Mivel azonban a meg nem tartott rendezvényekkel, koncertekkel kapcsolatban több kérdés is felmerült a médiában, fontosnak érezzük, hogy elmondjuk az álláspontunkat. Eszerint mi – természetesen, hiszen különben nem dolgoznánk a szervezésen – bízunk benne, hogy minden körülmény alkalmassá teszi majd a szeptember 25-i hétvégét Közép-Európa legjelentősebb játéktermi és – jelenleg egyetlen – ‘Csengetett Mylord?’ nosztalgia találkozójának megtartására.

Érdemes tudni: ha úgy döntesz, hogy Arcadia jegyet vásárolsz, a megváltott jegyek 2020. augusztus 31-ig indoklás nélkül visszaválthatók, a pénz ez esetben visszajár a vásárlóknak. Ha pedig a meghirdetett rendezvény elmarad, vagy akár csak a bejelentett programokban, fellépőkben változásra kerül sor (pl. nem tud eljönni minden fellépő művész a rendezvényre), a jegy árát ez esetben is visszafizetjük mindenkinek, aki emiatt kihagyja az idei Arcadiát.

Időközben többen kérdeztétek, mikor indul a jegyvásárlás: ehhez még néhány technikai részletet tisztázunk és azonnal jelentkezünk, ahogy az Arcadia 2020 jegy elérhetővé válik!

Köszönjük a türelmet és a figyelmeteket! 3

https://www.facebook.com/events/278264086503830/