ÚJRANYITÁS MÁJUS 1-JÉN!

Először is a legfontosabb információ: ahogy a címben is írtuk, most szombaton, azaz május 1-jén végre újra kinyithatunk!

A rendes szombati nyitvatartásunkkal közel azonosan, délután 2 órától 11-ig leszünk majd nyitva (vasárnap pedig 10-től este 10-ig). Minden, a megszokott Flippermúzeum élményhez kapcsolódó szolgáltatásunk, így a szabadjátékra állított gépeinken – és természetesen a mosdó – mellett a büfénk is minden látogatónk számára elérhető lesz majd, csakúgy, mint eddig.

Jelenleg a vonatkozó kormányrendelet értelmében a múzeumokat – így a Flippermúzeumot is – kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet látogatni. Nagyon reméljük, hogy ez a helyzet, ami különbséget tesz beoltott és be nem oltott állampolgárok között, mielőbb megszűnik majd. Addig is kérjük a megértéseteket abban, hogy, bár nem értünk egyet ezzel a fajta szabályozással, mégis be kell tartanunk azt. A mi esetünkben sajnos még egy terasz sem jelenthetne megoldást, hiszen, mint a legtöbben tudjátok, az egész kiállítás egy pincehelyiségben található.

Maszk viselése a múzeumban nem kötelező. Az érvényben lévő rendelet értelmében külföldről kizárólag szerb és montenegrói védettségi igazolást fogadhatunk el.

Kérjük és köszönjük a fentiekben a megértéseteket.

Újranyitás tehát most szombaton, 14 órakor! 🙂
A Flippermúzeum Csapata